BANKEN

Veiligheid en vertrouwen boven alles

De bankwereld wordt steeds meer gecentraliseerd, waarbij in de gebouwen die overblijven steeds meer aandacht wordt geschonken aan een goed beveiligde bank. Beveiliging en bedrijfsbeheer zijn daarmee de grootste uitdagingen in het bankwezen. Aangezien transacties met grote hoeveelheden geld elke dag bij banken plaatsvinden, zijn diefstal, verduistering en ongeoorloofde toegang de belangrijkste bedreigingen van beveiligingsbeheer. Aangezien er bij banken verschillende bankdiensten nodig zijn en actief zijn, is de efficiëntie van cruciaal belang voor de klantenstroom en het bankbedrijf. De belangrijkste problemen die we moeten oplossen, zijn dus hoe we activa en werknemers veilig kunnen houden en hoe we de bankefficiëntie kunnen verbeteren en de klantstroom soepeler kunnen maken.

Waar plaats je de camera's?

Bij banken worden standaard geavanceerde camera’s geplaatst bij de pinautomaten, kluizen en de plekken waar transacties worden verricht. ACTi biedt de beste end-to-end-oplossing voor bankbewaking. Met de hoge resolutie IP camera’s kan elke beweging binnen en rondom de bank duidelijk worden vastgelegd. Intelligente videoanalyse en integratie met alarmsysteem en toegangscontrole kan vandalisme, diefstal en ongeoorloofde toegang voorkomen.

banken

Welke camera's heb ik nodig?

In het bankwezen worden vele verschillende type camera’s toegepast. Van (mini) dome camera’s op de pinautomaten tot vandal proof camera’s rondom de kluizen. Vanwege de diversiteit aan toepassingen binnen een bank zal overal een ander type ACTi camera geschikt zijn.

Welke NVR's kan ik toepassen?

In het bankwezen worden veelal de grotere Network Video Recorder (NVR) oplossingen van ACTi toegepast met intelligente videoanalyse en integratie met alarmsysteem. Daarnaast kan de combinatie van NVR en toegangscontrole vandalisme, diefstal en ongeoorloofde toegang voorkomen.

Advies

Op zoek naar advies welke camera oplossing zou kunnen passen in uw toepassing, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.